Osaavaa kiinteistöpalvelua Kurikassa ja lähialueilla

Javeja Kiinteistö Oy tarjoaa räätälöityjä kiinteistöhuollon ratkaisuja Kurikan ja lähialueiden taloyhtiöille sekä yksityishenkilöille. Palvelemme lisäksi kaupunkeja ja kuntia.

 

Lue lisää kiinteistöpalveluistamme ja ota yhteyttä! Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteystiedot

Luotettavat ja monipuoliset kiinteistöhuoltopalvelut

Javeja Kiinteistö Oy tarjoaa luotettavaa ja monipuolista kiinteistöhuoltopalvelua Kurikassa ja lähialueilla, kuten Seinäjoella, Ilmajoella ja Kauhajoella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa kattojen ja rännien puhdistus, kuukausikokeet paloilmaisimille ja sprinklerijärjestelmille sekä lumenauraus ja hiekoitus.

 

Tarjoamme myös päivystyspalvelua numerossa 044 977 6240, joten saat meiltä apua tarvittaessa kelloon ja viikonpäivään katsomatta.

 

Ota meihin yhteyttä, ja räätälöidään sinulle toiveidesi mukainen kiinteistöhuoltopalveluiden kokonaisuus. Luota ammattitaitoiseen tiimiimme ja pyydä maksuton tarjous jo tänään!

Yhteystiedot

Kiinteistöpalvelut vahvalla ammattitaidolla

Ymmärrämme, että kiinteistön ylläpitäminen vaatii huolellisuutta ja ammattitaitoa, ja siksi meillä työskentelee vain koulutettuja ja ammattitaitoisia kiinteistöhuoltajia. Tarjoamme myös 24/7-päivystyksen numerossa 044 977 6240, jotta voimme tarjota nopeaa ja luotettavaa apua yllättävissä tilanteissa. Meillä on käytössämme ammattitason kalusto ja työvälineet, jotta voimme taata tehokkaan ja laadukkaan työnjäljen.