Huoneistoremontit vankalla ammattiosaamisella Kurikassa ja lähialueilla

Javeja Kiinteistö Oy on huoneistoremonttien asiantuntijasi. Pääasiallisia palvelualueitamme ovat Kurikka ja sen lähiseutu.

Lue lisää tarjoamistamme huoneistoremonttitöistä ja ota yhteyttä!
Räätälöimme remonttipalvelut tarpeidesi ja toiveidesi mukaan.

Ota yhteyttä

Huoneisto- ja sisäremontit monipuolisesti

Kaipaatko uudistusta olohuoneeseen tai vaikkapa keittiöön? Javeja Kiinteistö Oy:ltä onnistuvat erilaiset huoneistoremontit luotettavasti ja laadukkaasti. Olipa remonttikohteenasi sitten yksittäinen huone tai koko huoneisto, voit luottaa urakan meille alusta loppuun asti.

 

Sisäremonttipalveluihimme kuuluvat muun muassa maalaus- ja lattiatyöt. Olemme erikoistuneet esimerkiksi pinnoituksiin, vinyyleihin sekä laminaatin asennuksiin ja listoituksiin. Toteutamme kokonaisvaltaisia pintaremontteja sekä yksityisille että yritysasiakkaille.

 

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja kerro, miten voimme olla avuksi! Teemme sinulle mielellämme kilpailukykyisen tarjouksen.

Yhteystiedot

Sisäremonttien luotettava kumppani Kurikassa

Asiantunteva tiimimme varmistaa, että sisäremonttisi sujuu suunnitelman, arvioidun aikataulun ja budjetin mukaisesti. Yrityksemme hyödyntää kaikissa projekteissa laadukkaita materiaaleja, ja olemme tunnettuja hyvästä ja rehdistä palvelusta. Voit luottaa siihen, että kotisi tai muu kiinteistösi on osaavissa käsissä.

 

Huoneistoremonttien ohella tarjoamme kattavat kiinteistöhuollon palvelut Kurikassa ja sen lähiseudulla.